Home Cazane de tuica din inox
Cazane de tuica din inox
Cazane de tuica din inox PDF Imprimare Email
Cazane de tuica din inox
Scris de mihaela86   
Marţi, 21 Iunie 2011 07:20

In cazane de tuica din inox se fabrica tuica, o bautura alcoolica traditionala romaneasca. Prin intermediul unor cazane de tuica din inox fructele folosite pentru fabricarea bauturii fermeneteaza si se distileaza. In aceste cazane de tuica din inox se folosesc, de obicei, prunele (intregi sau zdrobite). In cazane de tuica din inox se mai foloseste si sucul de prune. Desi, in ceea ce priveste aceste cazane de tuica in legislatie se cere numai folosirea prunelor, cei mai multi oameni folosesc si alte fructe.

In aceste cazane de tuica din inox se mai folosesc si mere, pere, cirese, visine, corcoduse, piersici etc. La noi in tara aceste cazane de tuica din inox au un rol foarte important. Sunt foarte multe firme si persoane fizice care comercializeaza tuica fabricata in aceste cazane de tuica din inox. Tuica realizata in cazane de tuica din inox este vanduta atat in tara, cat si in strainatate.

Exista doua tipuri de cazane de tuica: cazane de tuica din cupru si cazane de tuica din inox. Desi, in ambele tipuri de cazane de tuica se realizeaza acelasi proces, aceste cazane de tuica din inox sunt diferite de cele din cupru. Aceste cazane de tuica din inox sunt foarte rezistente la temperaturi ridicate si au o durata de viata foarte lunga. In plus, aceste cazane de tuica din inox sunt accesibile ca pret.

Dezavantajul unor cazane de tuica din inox este riscul afumarii bauturii. Aceste cazane de tuica din inox sunt alcatuite din mai multe componente. In primul rand, aceste cazane de tuica din inox este format din cazane propriu-zise (vase de distilare), apoi aceste cazane de tuica din inox contin o serpentina de racire si un recipient de colectare a distilatului.

In multe oferte de cazane de tuica din inox sunt preturi care variaza in functie de marimea si cantitatea de tuica pe care o pot realiza. Existe cazane de tuica din inox de 10litri, de 50 de litri si chiar de 1500 litri. De obicei, aceste cazane de tuica din inox de marimi mici si mijlocii au preturi accesibile, insa atunci cand vorbim despre cazane de tuica din inox de mari dimensiuni preturile pot urca semnificativ.

Ultima actualizare în Joi, 19 Mai 2011 07:36
 


Sondaje

Cunoasteti legislatia in privinta cazanelor de tuica?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori şi 2 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com